Soep: Belugalinzen met kokosmelk, verse spinazie, komijn en tamari
Voorgerecht: gevulde portobello met cashewcream, granaatappel en knapperig seizoensgroenten. Allergenen: noten
Hoofdgerecht 1 keuze maken uit:
seitan Bourguignon met gratin dauphinois en peer gevuld met veenbessen en tijm. Allergenen: soja, selder, gluten
seitanbrood met mix van paddenstoelen, oesterzwam, gratin dauphinois en chutney van veenbessen en tijm. Allergenen: gluten
vol au vegan van gebakken tofu, oesterzwam, kastanje paddenstoelen, witte paddestoelen met gegrilde groenten en ovengebakken zoete bataat en aardappel. Allergenen: soja
Bereiding hoofdgerechten: oven voorverwarmen en ’10 op 130 °C
Dessert
chocoladetaart
Hoe bestellen -> mail ten laatste op woensdag 21/12 tegen 21.00 voor afhaal feestmenu 24/12
plus keuze van hoofdgerecht
Afhalen enkel op 24/12 tussen 14.00-16.00
Gerechten worden koud meegegeven
Betaling bij afhaling enkel met betaalkaart, Monizze of Payconiq
Breng gerust een stevige draagtas mee om je gerechten in te plaatsen.